Takläggare i Kungsängen

Annons:

Takläggare i Kungsängen - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Kungsängen. Sammanlagt finns det 3 olika takfirmor i Kungsängen med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Kungsängen rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Kungsängen samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Kungsängen och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Kungsängen

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Kungsängen som du kan anlita för takläggning av din villa i Kungsängen.

Ahola Byggnadsplåt AB
Mätarv. 5 B
196 37 KUNGSÄNGEN


Flog Takentreprenader AB
Symmetrivägen 12
196 37 KUNGSÄNGEN


Stockholm Tak & Byggplåtslageri
Tibble Gårdsv. 8
196 34 Kungsängen


Kostnad för takläggning i Kungsängen

Kostnaden och priset på takläggning i Kungsängen kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Kungsängen. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Kungsängen. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Kungsängen från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Kungsängen

I Kungsängen hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Kungsängen är en tätort i Uppland och centralort i Upplands-Bro kommun, Stockholms län, med drygt 9 000 invånare. Orten är belägen cirka 30 kilometer nordväst om Stockholm. Kungsängen ligger vid Mälaren och sydväst om E18. Församlingen och kyrkan har hetat Näs sedan medeltiden. Den 1 januari 1886 ändrades detta till Stockholms-Näs.

Yta: 362,57 hektar
Invånarantal: 9 382, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Kungsängen om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Kungsängen.

I Kungsängen fanns det totalt 3 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Kungsängen. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Kungsängen som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Stockholm.