Takläggare i Kista

Annons:

Takläggare i Kista - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Kista. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Kista med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Kista rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Kista samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Kista och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Kista

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Kista som du kan anlita för takläggning av din villa i Kista.

Youssouf, Sinan
Lofoteng. 2
164 33 KISTA


Kostnad för takläggning i Kista

Kostnaden och priset på takläggning i Kista kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Kista. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Kista. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Kista från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Kista

I Kista hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Kista är en stadsdel belägen i Västerort inom Stockholms kommun. Kista ingår i Rinkeby-Kista stadsdelsområde och gränsar till Akalla, Husby och Rinkeby i samma stadsdelsområde samt Sollentuna och Sundbybergs kommuner. Kista centrum ligger cirka 9,5 km vägavstånd nordnordväst om Norrtull i nordligaste delen av Stockholms innerstad

Yta: 414 hektar
Invånarantal: 12 027, år 2014

Här kan du ta del av mer information om orten Kista om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Kista.

I Kista fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Kista. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Kista som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Stockholm.