Takläggare i Jordbro

Annons:

Takläggare i Jordbro - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Jordbro. Sammanlagt finns det 4 olika takfirmor i Jordbro med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Jordbro rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Jordbro samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Jordbro och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Jordbro

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Jordbro som du kan anlita för takläggning av din villa i Jordbro.

Northpower Takentreprenader AB
Rörv. 55
136 50 JORDBRO


Northpower Stålhallar AB
Rörv. 55
136 50 JORDBRO


Nynäs Tak Entreprenad Stockholm AB
Cementv. 22
136 50 JORDBRO


Fogfritt i Nynäshamn AB
Cementv. 22
136 50 JORDBRO


Kostnad för takläggning i Jordbro

Kostnaden och priset på takläggning i Jordbro kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Jordbro. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Jordbro. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Jordbro från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Jordbro

I Jordbro hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Jordbro är en tätort och kommundel i Haninge kommun på Södertörn i Stockholms län. Strax söder om Jordbro ligger Jordbro gravfält, mellan Jordbro och Västerhaninge. Det antas att gravfältet var i bruk cirka 500 f.Kr. – 500 e.Kr.

Yta: 467,56 hektar
Invånarantal: 10 291, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Jordbro om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Jordbro.

I Jordbro fanns det totalt 4 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Jordbro. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Jordbro som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Stockholm.