Takläggare i Johanneshov

Annons:

Takläggare i Johanneshov - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Johanneshov. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Johanneshov med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Johanneshov rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Johanneshov samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Johanneshov och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Johanneshov

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Johanneshov som du kan anlita för takläggning av din villa i Johanneshov.

J Fristedts Takservice AB
070 - 766 77 44Kostnad för takläggning i Johanneshov

Kostnaden och priset på takläggning i Johanneshov kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Johanneshov. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Johanneshov. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Johanneshov från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Johanneshov

I Johanneshov hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Johanneshov är en stadsdel i norra delen av Söderort inom Stockholms kommun. Den gränsar till stadsdelarna Södra Hammarbyhamnen, Hammarbyhöjden, Gamla Enskede, Enskede gård och Årsta. Här ligger Globenområdet och Slakthusområdet.

Yta: 127 hektar
Invånarantal: 5881, år 2008

Här kan du ta del av mer information om orten Johanneshov om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Johanneshov.

I Johanneshov fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Johanneshov. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Johanneshov som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Stockholm.