Takläggare i Järna

Annons:

Takläggare i Järna - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Järna. Sammanlagt finns det 3 olika takfirmor i Järna med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Järna rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Järna samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Järna och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Järna

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Järna som du kan anlita för takläggning av din villa i Järna.

Östergrens Tak & Bygg AB
Fasanv. 10
153 35 JÄRNA


Husförsegling Grön AB
Nykvarnsv. 20
153 36 JärnaÖstergrens Tak O Bygg AB
Fasanv


Kostnad för takläggning i Järna

Kostnaden och priset på takläggning i Järna kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Järna. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Järna. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Järna från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Järna

I Järna hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Järna är den näst största tätorten i Södertälje kommun, Stockholms län. Den fungerar numera i hög grad som en förort till i första hand Södertälje och i andra hand Stockholm, men har också en egen lokal arbetsmarknad. Samhället växte upp vid Järna station på Västra stambanan, som öppnade 1861.

Yta: 393,19 hektar
Invånarantal: 6 377, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Järna om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Järna.

I Järna fanns det totalt 3 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Järna. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Järna som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Stockholm.