Takläggare i Järfälla

Annons:

Takläggare i Järfälla - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Järfälla. Sammanlagt finns det 8 olika takfirmor i Järfälla med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Järfälla rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Järfälla samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Järfälla och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Järfälla

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Järfälla som du kan anlita för takläggning av din villa i Järfälla.

Bilwa Capital AB
Spjutv. 5
175 61 JÄRFÄLLA


Sverige Stroj AB
Veddestav. 18
175 62 Järfälla


RR Tak Teknik AB
Spjutv. 5 C
175 61 JÄRFÄLLA


E. & J. Johansson Tak- Och Fastighetsservice KB
Rågången 38
175 46 Järfälla


Svenska Takgruppen AB
08 - 96 69 66Dw Tak AB
Spjutv. 5 G
175 61 JÄRFÄLLAMht Takentreprenören I Stockholm AB
Spjutv. 5


Svensk Datorhallsteknik AB
Fornv. 18
175 68 Järfälla


Kostnad för takläggning i Järfälla

Kostnaden och priset på takläggning i Järfälla kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Järfälla. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Järfälla. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Järfälla från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Järfälla

I Järfälla hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Järfälla kommun är en kommun i Stockholms län. Centralort är Jakobsberg, som är en del av tätorten Stockholm. Det äldsta dokument där namnet Järfälla nämns är mer än 700 år gammalt, daterat 26 januari 1310. I dokumentet som är ett testamente upprättat av ärkebiskop Nils Kettilsson, testamenterar Ragnwald Ingesson

Yta: 63,03 km2
Invånarantal: 72 429, år 2015

Här kan du ta del av mer information om orten Järfälla om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Järfälla.

I Järfälla fanns det totalt 8 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Järfälla. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Järfälla som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Stockholm.