Takläggare i Ingarö

Annons:

Takläggare i Ingarö - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Ingarö. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Ingarö med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Ingarö rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Ingarö samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Ingarö och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Ingarö

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Ingarö som du kan anlita för takläggning av din villa i Ingarö.

Erikas Tak & Bygg AB
Gubbdalsv. 13
134 66 Ingarö


Kostnad för takläggning i Ingarö

Kostnaden och priset på takläggning i Ingarö kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Ingarö. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Ingarö. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Ingarö från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Ingarö

I Ingarö hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Ingarö är en ö i Värmdö kommun i landskapet Uppland i Stockholms län. Ön utgör huvuddelen av Ingarö socken. På Ingarö kyrkogård ligger Sveriges första flygare Carl Cederström begravd, även kallad ”Calle flygare” av lokalbefolkningen.

Yta: 63 km2
Invånarantal: 4500, år 1995

Här kan du ta del av mer information om orten Ingarö om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Ingarö.

I Ingarö fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Ingarö. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Ingarö som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Stockholm.