Takläggare i Huddinge

Annons:

Takläggare i Huddinge - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Huddinge. Sammanlagt finns det 4 olika takfirmor i Huddinge med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Huddinge rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Huddinge samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Huddinge och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Huddinge

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Huddinge som du kan anlita för takläggning av din villa i Huddinge.

Alla Tak I Sthlm AB
Krusv. 20
141 30 HUDDINGE


Snättringe Tak-Service KB
Gnejsv. 22
141 39 Huddinge


Wedne, Jonas Lars
Vistabergs Allé 116
141 68 Huddinge


Södertörn Konsult & Takarbete AB
Arrendatorsv. 6 B
141 62 Huddinge


Kostnad för takläggning i Huddinge

Kostnaden och priset på takläggning i Huddinge kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Huddinge. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Huddinge. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Huddinge från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Huddinge

I Huddinge hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Huddinge socken i Södermanland ingick i Svartlösa härad. Området motsvarar i stort dagens Huddinge kommun med undantag av att Skärholmen och Vårberg ingår i Stockholms kommun. Huddinge socken har medeltida ursprung.

Yta: 142 km2
Invånarantal: 20 124, år 1949

Här kan du ta del av mer information om orten Huddinge om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Huddinge.

I Huddinge fanns det totalt 4 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Huddinge. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Huddinge som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Stockholm.