Takläggare i Hässelby

Annons:

Takläggare i Hässelby - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Hässelby. Sammanlagt finns det 4 olika takfirmor i Hässelby med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Hässelby rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Hässelby samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Hässelby och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Hässelby

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Hässelby som du kan anlita för takläggning av din villa i Hässelby.

Ad Basic AB
Spiralbacken 16
165 64 HÄSSELBY


Topptak
Glädjev. 8 A
165 75 HÄSSELBY


Bernt Olssons Plåtslageri
Maltesholmsv. 147
165 62 HÄSSELBY


Paulmans Tak AB
Medsolsbacken 13
165 61 Hässelby


Kostnad för takläggning i Hässelby

Kostnaden och priset på takläggning i Hässelby kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Hässelby. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Hässelby. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Hässelby från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Hässelby

I Hässelby hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Hässelby är ett område i Västerort i Stockholms kommun, vilket omfattar stadsdelarna Hässelby gård, Hässelby strand och Hässelby villastad. Området motsvarar geografiskt Hässelby församling i Svenska kyrkan. Namnet är hämtat från Hässelby slott, vars ägor omfattade stora områden inom de nuvarande tre stadsdelarna.

Yta: 19,6 km2
Invånarantal: 71 042, år 2014

Här kan du ta del av mer information om orten Hässelby om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Hässelby.

I Hässelby fanns det totalt 4 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Hässelby. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Hässelby som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Stockholm.