Takläggare i Haninge

Annons:

Takläggare i Haninge - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Haninge. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Haninge med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Haninge rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Haninge samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Haninge och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Haninge

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Haninge som du kan anlita för takläggning av din villa i Haninge.

Amw Tak & Byggservice KB
Kostnad för takläggning i Haninge

Kostnaden och priset på takläggning i Haninge kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Haninge. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Haninge. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Haninge från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Haninge

I Haninge hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Haninge kommun är en skärgårdskommun samt förort till Stockholm i Stockholms län. Centralort är Handen som är en del av tätorten Stockholm. Kommunen är belägen på ön Södertörn i nordöstra delen av landskapet Södermanland. I öster gränsar kommunen till Östersjön med Stockholms södra skärgård.

Yta: 464,37 km2
Invånarantal: 83 866, år 2015

Här kan du ta del av mer information om orten Haninge om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Haninge.

I Haninge fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Haninge. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Haninge som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Stockholm.