Takläggare i Handen

Annons:

Takläggare i Handen - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Handen. Sammanlagt finns det 7 olika takfirmor i Handen med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Handen rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Handen samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Handen och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Handen

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Handen som du kan anlita för takläggning av din villa i Handen.

Södra Stockholms Byggservice AB
Ängsv. 57 C
136 48 Handen


Pettersson Tak & Bygg i Haninge AB
Kilowattv. 9
136 44 Handen


Svensk Plåtteknik Bröderna Sten AB
Hantverkarv. 22
136 44 Handen


Byggunderhåll Produktion i Haninge
Anläggarv. 24
136 44 Handen


Janssons Tak & Fasad AB
Idunv. 6
136 42 HandenWall Tak & Fastighet AB
Glimmerv. 8 B


Stens Takläggningsfirma, Börje AB
Hantverkarv. 22
136 44 Handen


Kostnad för takläggning i Handen

Kostnaden och priset på takläggning i Handen kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Handen. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Handen. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Handen från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Handen

I Handen hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Handen är en bebyggelse i tätorten Stockholm och kommundel i Haninge kommun. Handen är centralort för kommunens förvaltning. Det ovanliga ortnamnet Handen är från 1800-talets mitt och kommer från ett torpställe med samma namn.

Yta:
Invånarantal: 11 524, år 2003

Här kan du ta del av mer information om orten Handen om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Handen.

I Handen fanns det totalt 7 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Handen. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Handen som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Stockholm.