Takläggare i Hallstavik

Annons:

Takläggare i Hallstavik - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Hallstavik. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Hallstavik med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Hallstavik rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Hallstavik samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Hallstavik och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Hallstavik

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Hallstavik som du kan anlita för takläggning av din villa i Hallstavik.

Takvårdcentralen Limited Uk Filial
Norrkullavägen 4
763 94 Hallstavik


Kostnad för takläggning i Hallstavik

Kostnaden och priset på takläggning i Hallstavik kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Hallstavik. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Hallstavik. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Hallstavik från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Hallstavik

I Hallstavik hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Hallstavik är en tätort i Norrtälje kommun, Stockholms län, Uppland, cirka 41 km nordnordväst om Norrtälje, och cirka 61 km ostnordost om Uppsala, belägen där Skeboån mynnar i Edeboviken, mitt i Roslagen.Hallsta var fram till början av 1900-talet, en by gränsande till grannbyarna Tulka, Skärsta och Gottsta.

Yta: 469,23 hektar
Invånarantal: 4 476, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Hallstavik om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Hallstavik.

I Hallstavik fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Hallstavik. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Hallstavik som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Stockholm.