Takläggare i Hägersten

Annons:

Takläggare i Hägersten - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Hägersten. Sammanlagt finns det 12 olika takfirmor i Hägersten med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Hägersten rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Hägersten samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Hägersten och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Hägersten

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Hägersten som du kan anlita för takläggning av din villa i Hägersten.

Montera Plåt & Bygg AB
Tellusborgsv. 67 B
126 29 HÄGERSTEN


Karlaplans Plåtslageri AB
Vretensborgsv. 21
126 30 HÄGERSTEN


Herrängens Plåtslageri AB
Vretensborgsv. 21
126 30 HÄGERSTEN


S.O Tak & Bygg AB
Vretensborgsv. 5
126 30 HÄGERSTEN


Takunderhåll I Stockholm AB
Terrängv. 100
129 47 Hägersten


Udar-Byggproffs AB
Mellanbergsv. 43
129 30 Hägersten


Lasses Takservice
Puckgränd 4
129 49 Hägersten


Gröndals Tak AB
Vretensborgsv. 10
126 30 HÄGERSTENNd Entreprenad AB
Tellusgången 34TakXperten Stockholm AB
073


ERS, Eco Retreading System International AB
Bokbindarv. 7
129 33 HÄGERSTEN


G. Larsson Tak-Byggservice AB
Västertorpsv. 136
129 46 HÄGERSTEN


Kostnad för takläggning i Hägersten

Kostnaden och priset på takläggning i Hägersten kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Hägersten. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Hägersten. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Hägersten från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Hägersten

I Hägersten hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Hägersten är en stadsdel i Söderort i Stockholms kommun. Namnet på torpet Haegrasteen nämns första gång i ett brev från 1432. Området tillhörde Hägerstens gård, som avsöndrades från Årsta Gård 1763. Gården ligger vid Hägerstensbrinken 27–31, och den nuvarande byggnaden uppfördes cirka 1755.

Yta: 193 hektar
Invånarantal: 7636, år 2013

Här kan du ta del av mer information om orten Hägersten om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Hägersten.

I Hägersten fanns det totalt 12 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Hägersten. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Hägersten som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Stockholm.