Takläggare i Grödinge

Annons:

Takläggare i Grödinge - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Grödinge. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Grödinge med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Grödinge rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Grödinge samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Grödinge och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Grödinge

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Grödinge som du kan anlita för takläggning av din villa i Grödinge.

Tumba Snickarns bygg & Tak
Tjäderv. 13
147 92 Grödinge


Kostnad för takläggning i Grödinge

Kostnaden och priset på takläggning i Grödinge kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Grödinge. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Grödinge. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Grödinge från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Grödinge

I Grödinge hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Grödinge socken i Södermanland ingick i Svartlösa härad, ingår sedan 1971 i Botkyrka kommun och motsvarar från 2016 Grödinge distrikt. Grödinge socken har medeltida ursprung. 1968 överfördes från Mörkö socken södra delen av Näslandet och 1974 överfördes hit en mindre del av Sorunda socken.

Yta: 116 km2
Invånarantal: 5023, år 2000

Här kan du ta del av mer information om orten Grödinge om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Grödinge.

I Grödinge fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Grödinge. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Grödinge som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Stockholm.