Takläggare i Farsta

Annons:

Takläggare i Farsta - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Farsta. Sammanlagt finns det 3 olika takfirmor i Farsta med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Farsta rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Farsta samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Farsta och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Farsta

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Farsta som du kan anlita för takläggning av din villa i Farsta.

Alltak
Dansbanev. 14
123 52 Farsta


Euromix
Ejderv. 71
123 49 Farsta


Himmelska Tak AB
Korintv. 6
123 55 FARSTA


Kostnad för takläggning i Farsta

Kostnaden och priset på takläggning i Farsta kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Farsta. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Farsta. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Farsta från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Farsta

I Farsta hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Farsta är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Farsta är belägen cirka åtta kilometer söder om Stockholms innerstad, väster om Nynäsvägen. Stadsdelen gränsar till Hökarängen, Sköndal, Larsboda, Farsta Strand och Fagersjö. Det moderna Farsta började planläggas redan på 1940-talet och byggdes på 1950-talets senare hälft.

Yta: 237 hektar
Invånarantal: 12 673 , år 2012

Här kan du ta del av mer information om orten Farsta om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Farsta.

I Farsta fanns det totalt 3 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Farsta. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Farsta som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Stockholm.