Takläggare i Enskededalen

Annons:

Takläggare i Enskededalen - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Enskededalen. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Enskededalen med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Enskededalen rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Enskededalen samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Enskededalen och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Enskededalen

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Enskededalen som du kan anlita för takläggning av din villa i Enskededalen.

Påhlman Accesso AB
Sockenv. 536
121 34 Enskededalen


Kostnad för takläggning i Enskededalen

Kostnaden och priset på takläggning i Enskededalen kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Enskededalen. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Enskededalen. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Enskededalen från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Enskededalen

I Enskededalen hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Enskededalen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Enskededalen består huvudsakligen av småhus som byggdes som en trädgårdsstad på 1920-talet. Området ingick till en början i stadsdelen Gamla Enskede, där Stockholms första trädgårdsstad ("Enskede trädgårdsstad") började anläggas 1909.

Yta: 66 hektar
Invånarantal: 2253, år 2007

Här kan du ta del av mer information om orten Enskededalen om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Enskededalen.

I Enskededalen fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Enskededalen. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Enskededalen som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Stockholm.