Takläggare i Ekerö

Annons:

Takläggare i Ekerö - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Ekerö. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Ekerö med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Ekerö rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Ekerö samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Ekerö och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Ekerö

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Ekerö som du kan anlita för takläggning av din villa i Ekerö.

Get Home Ekerö AB
Kattdammsv. 4
178 34 EKERÖ


Kostnad för takläggning i Ekerö

Kostnaden och priset på takläggning i Ekerö kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Ekerö. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Ekerö. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Ekerö från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Ekerö

I Ekerö hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Ekerö är en tätort och centralort i Ekerö kommun på Mälaröarna. Ekerö, som är beläget på Ekerön i Östra Mälaren i Uppland i Stockholms län, är främst en bostadsort. Största arbetsgivare är kommunen. Pendling sker främst till Stockholm kommun. Ekerö centrum är ritat av Ralph Erskine och invigdes 1990. Innan dess var Träkvista ortens centrum.

Yta: 541,87 hektar
Invånarantal: 10 907, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Ekerö om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Ekerö.

I Ekerö fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Ekerö. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Ekerö som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Stockholm.