Takläggare i Djurhamn

Annons:

Takläggare i Djurhamn - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Djurhamn. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Djurhamn med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Djurhamn rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Djurhamn samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Djurhamn och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Djurhamn

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Djurhamn som du kan anlita för takläggning av din villa i Djurhamn.

Bourelius Bygg & Inredning
Barnviks Byv. 24
139 72 DJURHAMN


Kostnad för takläggning i Djurhamn

Kostnaden och priset på takläggning i Djurhamn kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Djurhamn. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Djurhamn. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Djurhamn från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Djurhamn

I Djurhamn hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Djurö (postort Djurhamn) är en tätort i Värmdö kommun i Stockholms skärgård på ön Djurö. Djurö by avgränsas sedan år 1995 av SCB som en separat småort som ligger direkt norr om tätorten Djurö. Öns namn betyder "hjortön".

Yta: 92,37 hektar
Invånarantal: 967, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Djurhamn om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Djurhamn.

I Djurhamn fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Djurhamn. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Djurhamn som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Stockholm.