Takläggare i Bromma

Annons:

Takläggare i Bromma - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Bromma. Sammanlagt finns det 8 olika takfirmor i Bromma med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Bromma rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Bromma samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Bromma och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Bromma

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Bromma som du kan anlita för takläggning av din villa i Bromma.

Västerorts Plåtslageri AB
Brålunden 10
167 74 BROMMA


Takmåleri & Service AB
Linta Gårdsv. 7
168 74 Bromma


Bromma Akustikteknik AB

Bromma Takplåtslageri AB
Wergelandsg


Byggresult AB
Nockeby Torg 12
167 74 BROMMA


Takmax Byggindustri AB
Alpv. 4 A
168 65 Bromma


Sveriges Takspecialist
Slaggv. 11 K
168 68 BROMMA


Sörmlands Tak AB
Masmästarv. 8
168 68 BROMMA


Kostnad för takläggning i Bromma

Kostnaden och priset på takläggning i Bromma kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Bromma. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Bromma. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Bromma från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Bromma

I Bromma hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Bromma är en närförort inom Västerort i Stockholms kommun som utmärks bland annat av dess trädgårdsstad, ett läge intill Stockholms innerstad och närhet till Mälaren och flera naturreservat. Bromma har, enligt statistik från 2013, cirka 71 000 invånare. Av områdets 35 600 bostäder är 26 700 lägenheter och 7 900 småhus.

Yta:
Invånarantal: 71 100, år 2013

Här kan du ta del av mer information om orten Bromma om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Bromma.

I Bromma fanns det totalt 8 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Bromma. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Bromma som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Stockholm.