Takläggare i Bro

Annons:

Takläggare i Bro - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Bro. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Bro med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Bro rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Bro samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Bro och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Bro

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Bro som du kan anlita för takläggning av din villa i Bro.

Robi AB
Rosenborgs Gård
197 93 Bro


Kostnad för takläggning i Bro

Kostnaden och priset på takläggning i Bro kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Bro. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Bro. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Bro från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Bro

I Bro hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Bro är en tätort i Upplands-Bro kommun, Stockholms län, belägen intill E18 mellan Enköping och Stockholm. Bro järnvägsstation uppfördes 1876 i byn Härnevi.

Yta: 300,74 hektar
Invånarantal: 7 050, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Bro om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Bro.

I Bro fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Bro. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Bro som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Stockholm.