Takläggare i Bergshamra

Annons:

Takläggare i Bergshamra - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Bergshamra. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Bergshamra med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Bergshamra rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Bergshamra samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Bergshamra och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Bergshamra

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Bergshamra som du kan anlita för takläggning av din villa i Bergshamra.

Norells Plåtslageri
Lagbodavägen 169
761 12 BERGSHAMRA


Kostnad för takläggning i Bergshamra

Kostnaden och priset på takläggning i Bergshamra kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Bergshamra. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Bergshamra. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Bergshamra från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Bergshamra

I Bergshamra hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Bergshamra är en stadsdel i Solna kommun, Stockholms län. Den utgör den nordostliga delen av Solna kommun och gränsar i väster till Ulriksdal, i norr till Edsviken (med broförbindelse till Stocksund, Danderyds kommun), i öster till Lilla Värtan och i söder till Brunnsviken.

Yta: 160 ha
Invånarantal: 749, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Bergshamra om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Bergshamra.

I Bergshamra fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Bergshamra. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Bergshamra som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Stockholm.