Takläggare i Bandhagen

Annons:

Takläggare i Bandhagen - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Bandhagen. Sammanlagt finns det 8 olika takfirmor i Bandhagen med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Bandhagen rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Bandhagen samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Bandhagen och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Bandhagen

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Bandhagen som du kan anlita för takläggning av din villa i Bandhagen.

Plåtslageri AB Jonaeson Wendel
Stallarholmsv. 4 C
124 59 BANDHAGEN


Eder Byggentreprenör
Skebokvarnsv. 321
124 53 BANDHAGEN


Sm Tak & Bygg I Stockholm AB
Kvistbrog. 24
124 67 BandhagenRh Stockholms Takentreprenad AB
Stallarholmsv


A & J Tak och Entreprenad AB
Fjugestagränd 15
124 72 BandhagenJedestav Tak AB
Forsav


Possessum AB
Fågelstav. 30
124 33 BANDHAGEN


Terryson HB
Stallarholmsv. 50 A
124 59 BANDHAGEN


Kostnad för takläggning i Bandhagen

Kostnaden och priset på takläggning i Bandhagen kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Bandhagen. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Bandhagen. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Bandhagen från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Bandhagen

I Bandhagen hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Bandhagen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun, i stadsdelsområdet Enskede-Årsta-Vantör. Stadsdelen gränsar till Högdalen, Stureby och Örby. Bandhagen består till största delen av bostadsbebyggelsen av låghus som är byggda så att de bildar gårdar med mycket grönska. Här finns också en del punkthus som bryter av

Yta: 82 hektar
Invånarantal: 5 948, år 2011

Här kan du ta del av mer information om orten Bandhagen om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Bandhagen.

I Bandhagen fanns det totalt 8 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Bandhagen. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Bandhagen som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Stockholm.