Takläggare i Årsta

Annons:

Takläggare i Årsta - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Årsta. Sammanlagt finns det 6 olika takfirmor i Årsta med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Årsta rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Årsta samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Årsta och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Årsta

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Årsta som du kan anlita för takläggning av din villa i Årsta.

Stockholms Plåtmästare AB
Sköntorpsv. 18
120 38 årsta


Ambar Tak HB
Storsjöv. 51
120 59 ÅRSTAMälardalens Bygg O Takservice HB
åmänningev


Trygga Tak Montage I Sthlm KB
Bolmensv. 6
120 50 årsta


Mälardalens Bygg & Takservice AB
Åmänningev. 7
120 57 ÅRSTALarsson Tak & Byggservice AB, G
Borensv. 31


Kostnad för takläggning i Årsta

Kostnaden och priset på takläggning i Årsta kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Årsta. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Årsta. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Årsta från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Årsta

I Årsta hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Årsta är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Nästan hela stadsdelen ingår i Enskede-Årsta-Vantörs stadsdelsområde, med undantag för Årsta holmar och Hammarbyslussen som ingår i Södermalms stadsdelsområde. Den bebyggda delen av stadsdelen ligger på södersluttningen av den förkastningsbrant som sträcker sig längs Årstavikens södra sida.

Yta: 262 hektar
Invånarantal: 17951, år 2014

Här kan du ta del av mer information om orten Årsta om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Årsta.

I Årsta fanns det totalt 6 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Årsta. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Årsta som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Stockholm.