Takläggare i Älvsjö

Annons:

Takläggare i Älvsjö - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Älvsjö. Sammanlagt finns det 4 olika takfirmor i Älvsjö med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Älvsjö rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Älvsjö samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Älvsjö och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Älvsjö

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Älvsjö som du kan anlita för takläggning av din villa i Älvsjö.

STB Svenska Takbeläggningar AB
Viktoriav. 32
125 34 älvsjö


Sturpens Byggtjänst AB
Örby Slottsv. 30
125 71 ÄLVSJÖ


Besiktningar & Administration I Stockholm AB
Viktoriav. 32
125 34 älvsjö


Älvsjö Tak AB
Årdalav. 114
125 40 ÄLVSJÖ


Kostnad för takläggning i Älvsjö

Kostnaden och priset på takläggning i Älvsjö kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Älvsjö. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Älvsjö. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Älvsjö från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Älvsjö

I Älvsjö hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Älvsjö är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Långsjö, Långbro, Solberga, Liseberg, Örby slott, Örby och Hagsätra samt till Snättringe i Huddinge kommun. Stadsdelen bildades 1926 och innefattade då dagens stadsdelar Fagersjö sjön Magelungen, Rågsved och Hagsätra.

Yta: 203 hektar
Invånarantal: 1061, år 2013

Här kan du ta del av mer information om orten Älvsjö om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Älvsjö.

I Älvsjö fanns det totalt 4 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Älvsjö. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Älvsjö som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Stockholm.