Takläggare i Åkersberga

Annons:

Takläggare i Åkersberga - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Åkersberga. Sammanlagt finns det 3 olika takfirmor i Åkersberga med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Åkersberga rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Åkersberga samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Åkersberga och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Åkersberga

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Åkersberga som du kan anlita för takläggning av din villa i Åkersberga.

Roger Sjöbergs Takservice
V. Banv. 18
184 50 åkersberga


Taktjänst I Stockholm AB
Tofsmesv. 10
184 61 åkersberga


Takvision AB
Skärgårdsstadsv. 31
184 70 åkersberga


Kostnad för takläggning i Åkersberga

Kostnaden och priset på takläggning i Åkersberga kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Åkersberga. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Åkersberga. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Åkersberga från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Åkersberga

I Åkersberga hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Åkersberga är en tätort i Uppland och centralort i Österåkers kommun, Stockholms län. 1901 byggdes en järnvägsstation vid Södra Roslags Kustbana på ett gärde som tillhörde gården Berga i Österåkers socken.

Yta: 1 626,69 hektar
Invånarantal: 28033, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Åkersberga om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Åkersberga.

I Åkersberga fanns det totalt 3 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Åkersberga. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Åkersberga som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Stockholm.