Takläggare i Trosa

Annons:

Takläggare i Trosa - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Trosa. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Trosa med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Trosa rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Trosa samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Trosa och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Trosa

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Trosa som du kan anlita för takläggning av din villa i Trosa.

Hedenstedt AB
Åda Säteri
619 91 TROSA


Kostnad för takläggning i Trosa

Kostnaden och priset på takläggning i Trosa kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Trosa. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Trosa. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Trosa från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Trosa

I Trosa hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Trosa är en tätort i Södermanland och centralort i Trosa kommun, Södermanlands län. Orten är belägen mellan Södertälje och Nyköping där Trosaån mynnar ut i Östersjön. Området kring Trosa är rikt på fornlämningar i form av runstenar.

Yta: 360,03 hektar
Invånarantal: 5027, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Trosa om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Trosa.

I Trosa fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Trosa. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Trosa som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Södermanland.