Takläggare i Torshälla

Annons:

Takläggare i Torshälla - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Torshälla. Sammanlagt finns det 3 olika takfirmor i Torshälla med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Torshälla rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Torshälla samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Torshälla och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Torshälla

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Torshälla som du kan anlita för takläggning av din villa i Torshälla.

Torshälla Tak & Isolerfiber HB
Brog. 22 A
644 32 TORSHÄLLA


Eklöfs Tak&Entreprenad AB
Mälbyv. 20
644 36 TORSHÄLLAWäsby Fastigheter AB
Bråvallav


Kostnad för takläggning i Torshälla

Kostnaden och priset på takläggning i Torshälla kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Torshälla. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Torshälla. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Torshälla från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Torshälla

I Torshälla hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Torshälla är en tätort i Eskilstuna kommun i Södermanlands län. Torshälla är en tidigare handels- och hantverksstad, grundad på medeltiden som handelscentrum för landskapet Rekarne. Sedan 1800-talet finns även en större stålindustri vid Nyby bruk, en bruksort som idag är sammanväxt med Torshälla.

Yta: 563,77 hektar
Invånarantal: 7612, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Torshälla om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Torshälla.

I Torshälla fanns det totalt 3 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Torshälla. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Torshälla som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Södermanland.