Takläggare i Strängnäs

Annons:

Takläggare i Strängnäs - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Strängnäs. Sammanlagt finns det 6 olika takfirmor i Strängnäs med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Strängnäs rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Strängnäs samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Strängnäs och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Strängnäs

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Strängnäs som du kan anlita för takläggning av din villa i Strängnäs.

Stenproffsen Sweden AB
Mästarv. 5
645 41 STRÄNGNÄS


Plåtslagaren i Strängnäs AB
Hagsvängen 8
645 41 STRÄNGNÄS


Takläggarna i Mälardalen AB
Harvstigen 5
645 41 STRÄNGNÄS


Mårtensson, Peter
Seminariev. 9
645 33 Strängnäs


Bitab
Dalsäng 2
645 92 STRÄNGNÄS


S C Bygg Och Takservice
Fogdö Sofielund
645 92 STRÄNGNÄS


Kostnad för takläggning i Strängnäs

Kostnaden och priset på takläggning i Strängnäs kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Strängnäs. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Strängnäs. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Strängnäs från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Strängnäs

I Strängnäs hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Strängnäs är en tätort i Södermanland och centralort i Strängnäs kommun i Södermanlands län. Staden är belägen vid Mälarens södra strand, mellan Södertälje och Eskilstuna, och är biskopssäte för Strängnäs stift. Stadsbilden domineras av domkyrkan på Kyrkberget.

Yta: 653,10 hektar
Invånarantal: 12856, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Strängnäs om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Strängnäs.

I Strängnäs fanns det totalt 6 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Strängnäs. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Strängnäs som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Södermanland.