Takläggare i Stallarholmen

Annons:

Takläggare i Stallarholmen - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Stallarholmen. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Stallarholmen med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Stallarholmen rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Stallarholmen samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Stallarholmen och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Stallarholmen

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Stallarholmen som du kan anlita för takläggning av din villa i Stallarholmen.

Nyblads Plåt och Bygg AB
Ytterselöv. 30
645 62 STALLARHOLMEN


Kostnad för takläggning i Stallarholmen

Kostnaden och priset på takläggning i Stallarholmen kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Stallarholmen. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Stallarholmen. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Stallarholmen från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Stallarholmen

I Stallarholmen hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Stallarholmen är en tätort i Strängnäs kommun i Södermanlands län med anor från 1500- eller 1600-talet. Stallarholmen ligger vid Mälaren och är delvis beläget på fastlandet och delvis på ön Selaön (Sveriges största insjö-ö).

Yta: 195,17 hektar
Invånarantal: 1623, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Stallarholmen om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Stallarholmen.

I Stallarholmen fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Stallarholmen. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Stallarholmen som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Södermanland.