Takläggare i Mariefred

Annons:

Takläggare i Mariefred - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Mariefred. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Mariefred med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Mariefred rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Mariefred samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Mariefred och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Mariefred

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Mariefred som du kan anlita för takläggning av din villa i Mariefred.

Nilsson Allmontage AB, Jonny
VILLA SKOGSTORP
647 91 Mariefred


Kostnad för takläggning i Mariefred

Kostnaden och priset på takläggning i Mariefred kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Mariefred. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Mariefred. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Mariefred från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Mariefred

I Mariefred hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Mariefred är en tätort i Strängnäs kommun, belägen vid Mälaren cirka 65 km väster om Stockholm. Själva namnet Mariefred kan tillskrivas ett kloster som kartusianermunkar började uppföra 1493, och låg där nuvarande kyrkan ligger.

Yta: 250,52 hektar
Invånarantal: 3726, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Mariefred om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Mariefred.

I Mariefred fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Mariefred. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Mariefred som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Södermanland.