Takläggare i Katrineholm

Annons:

Takläggare i Katrineholm - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Katrineholm. Sammanlagt finns det 2 olika takfirmor i Katrineholm med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Katrineholm rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Katrineholm samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Katrineholm och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Katrineholm

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Katrineholm som du kan anlita för takläggning av din villa i Katrineholm.

Larssons Tak & Fasad Tvätt
Jordgubbsv. 7
641 47 Katrineholm


GrizzlyBygg
Ekebergsv. 11
641 95 KATRINEHOLM


Kostnad för takläggning i Katrineholm

Kostnaden och priset på takläggning i Katrineholm kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Katrineholm. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Katrineholm. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Katrineholm från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Katrineholm

I Katrineholm hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Katrineholm är en tätort i Södermanland och centralort i Katrineholms kommun i Södermanlands län. Den grundades först som ett stationssamhälle kring Västra stambanan och fick 1883 status som municipalsamhälle. 1917 fick Katrineholm stadsrättigheter. Namnet Katrineholm kommer från gården Katrineholm vid sjön Näsnaren.

Yta: 1 146,25 hektar
Invånarantal: 21993, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Katrineholm om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Katrineholm.

I Katrineholm fanns det totalt 2 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Katrineholm. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Katrineholm som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Södermanland.