Takläggare i Gnesta

Annons:

Takläggare i Gnesta - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Gnesta. Sammanlagt finns det 2 olika takfirmor i Gnesta med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Gnesta rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Gnesta samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Gnesta och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Gnesta

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Gnesta som du kan anlita för takläggning av din villa i Gnesta.

Älegård Bygg AB
Söra Gård 2
646 91 Gnesta


Tjalve Trä
Lästringe Kärrstugan 1
646 92 GNESTA


Kostnad för takläggning i Gnesta

Kostnaden och priset på takläggning i Gnesta kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Gnesta. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Gnesta. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Gnesta från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Gnesta

I Gnesta hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Gnesta är en läns- och kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Gnesta kommun i Södermanlands län men även innefattande en del av Södertälje kommun i Stockholms län. Gnestadelen av tätorten utgör centralort i Gnesta kommun. Gnesta är beläget mellan Södertälje och Nyköping, längs Västra stambanan.

Yta: 385,94 hektar
Invånarantal: 5 562, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Gnesta om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Gnesta.

I Gnesta fanns det totalt 2 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Gnesta. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Gnesta som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Södermanland.