Takläggare i Eskilstuna

Annons:

Takläggare i Eskilstuna - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Eskilstuna. Sammanlagt finns det 11 olika takfirmor i Eskilstuna med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Eskilstuna rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Eskilstuna samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Eskilstuna och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Eskilstuna

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Eskilstuna som du kan anlita för takläggning av din villa i Eskilstuna.

Hagmans Tak
Gap Sundins v. 8
633 46 ESKILSTUNA


Brottsta Bygg AB
Gustafsv. 9
633 46 ESKILSTUNA


Rustabo AB
Mått Johanssons v. 9
633 46 ESKILSTUNA


Husby Takplåtslageri & Ventilation AB
Mått Johanssons v. 30
633 46 ESKILSTUNA


Takcenter i Mälardalen
Eriksdalsg. 1
632 30 ESKILSTUNA


TakXperten Eskilstuna AB
Nystrandsg. 25
633 46 ESKILSTUNA


Tuuls Tak, Fönster & Byggtjänster AB
Skogvaktarv. 52 A
633 49 Eskilstuna


Forsbäckgruppen
Gap Sundins v. 8
633 46 ESKILSTUNA


Sörmlands Tak AB
Noreg. 4
633 46 ESKILSTUNA


Alltät I Eskilstuna AB
Bobergsg. 2
632 21 ESKILSTUNA


Snickarstaden Sverige AB
Hjärneg. 16
632 30 ESKILSTUNA


Kostnad för takläggning i Eskilstuna

Kostnaden och priset på takläggning i Eskilstuna kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Eskilstuna. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Eskilstuna. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Eskilstuna från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Eskilstuna

I Eskilstuna hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Eskilstuna är en tätort i Södermanland, centralort i Eskilstuna kommun och den största tätorten i Södermanlands län. I tätorten bodde den 31 december 2010 64 679 personer, vilket utgjorde 67,2 % av Eskilstuna kommuns då 96 311 invånare. Genom orten rinner Eskilstunaån. Orten fick sitt namn efter biskop Eskil av Tuna stift med biskopssäte i Tuna.

Yta: 3 104,97 hektar
Invånarantal: 64679, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Eskilstuna om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Eskilstuna.

I Eskilstuna fanns det totalt 11 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Eskilstuna. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Eskilstuna som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Södermanland.