Takläggare i Vollsjö

Annons:

Takläggare i Vollsjö - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Vollsjö. Sammanlagt finns det 2 olika takfirmor i Vollsjö med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Vollsjö rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Vollsjö samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Vollsjö och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Vollsjö

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Vollsjö som du kan anlita för takläggning av din villa i Vollsjö.

Hantab Hantverks och Petroleum KB
Brösarpsvägen
275 67 VollsjöTakkraft Skåne KB
Spissavägen


Kostnad för takläggning i Vollsjö

Kostnaden och priset på takläggning i Vollsjö kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Vollsjö. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Vollsjö. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Vollsjö från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Vollsjö

I Vollsjö hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Vollsjö är en tätort i Sjöbo kommun i Skåne län. Genom samhället flyter Vollsjöån. Kyrkbyn i Vollsjö socken, Vollsjöby, ligger en knapp kilometer sydväst om stationssamhället. Här finns Vollsjö kyrka. Stationshuset byggdes 1866 när Ystad-Eslövs Järnväg byggdes. Det var bemannat ända fram till 1975, men förföll sedan till man slutligen rev det.

Yta: 95,06 hektar
Invånarantal: 836, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Vollsjö om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Vollsjö.

I Vollsjö fanns det totalt 2 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Vollsjö. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Vollsjö som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Skåne.