Takläggare i Vittskövle

Annons:

Takläggare i Vittskövle - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Vittskövle. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Vittskövle med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Vittskövle rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Vittskövle samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Vittskövle och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Vittskövle

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Vittskövle som du kan anlita för takläggning av din villa i Vittskövle.

Pontus Plåt AB
Vittskövlev. 2
297 91 VITTSKÖVLE


Kostnad för takläggning i Vittskövle

Kostnaden och priset på takläggning i Vittskövle kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Vittskövle. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Vittskövle. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Vittskövle från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Vittskövle

I Vittskövle hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Vittskövle (förr Widtsköfle) är en tätort i Kristianstads kommun och kyrkby i Vittskövle socken i Skåne. I Vittskövle ligger Vittskövle kyrka och strax utanför byn ligger Vittskövle slott. Vittskövle har förskola och grundskola till årskurs fem. I Vittskövle finns även en antik- och kuriosabutik, ett café.

Yta: 40,35 hektar
Invånarantal: 235, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Vittskövle om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Vittskövle.

I Vittskövle fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Vittskövle. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Vittskövle som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Skåne.