Takläggare i Vinslöv

Annons:

Takläggare i Vinslöv - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Vinslöv. Sammanlagt finns det 3 olika takfirmor i Vinslöv med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Vinslöv rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Vinslöv samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Vinslöv och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Vinslöv

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Vinslöv som du kan anlita för takläggning av din villa i Vinslöv.

Tak & Villa Service Kristianstad AB
Hässleholmsv. 1030 -12
288 90 Vinslöv


Tak och Tillbehör
Edvin Widéns v. 13
288 31 VINSLÖV


Andersson Ivar Bygg AB
Björkhagav. 7
288 32 Vinslöv


Kostnad för takläggning i Vinslöv

Kostnaden och priset på takläggning i Vinslöv kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Vinslöv. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Vinslöv. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Vinslöv från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Vinslöv

I Vinslöv hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Vinslöv är en tätort i Hässleholms kommun i Skåne län, belägen mellan Hässleholm och Kristianstad. Som stationssamhälle utvecklades Vinslöv efter tillkomsten av Kristianstad-Hässleholms Järnvägar (CHJ) 1865. 1927 flyttade företaget Kronborsten sin tillverkning av borstbinderi från Stockholm till Vinslöv.

Yta: 415,51 hektar
Invånarantal: 3984, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Vinslöv om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Vinslöv.

I Vinslöv fanns det totalt 3 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Vinslöv. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Vinslöv som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Skåne.