Takläggare i Vellinge

Annons:

Takläggare i Vellinge - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Vellinge. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Vellinge med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Vellinge rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Vellinge samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Vellinge och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Vellinge

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Vellinge som du kan anlita för takläggning av din villa i Vellinge.

Söderkulla Takservice
Gamlesjöv. 57
235 41 VELLINGE


Kostnad för takläggning i Vellinge

Kostnaden och priset på takläggning i Vellinge kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Vellinge. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Vellinge. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Vellinge från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Vellinge

I Vellinge hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Vellinge (äldre stavningar: Hvellinge, Vällinge) är en tätort och centralort i Vellinge kommun i Skåne län. Norra delen av tätorten ligger i Eskilstorps socken och här finns Eskilstorps kyrka. Centrala och södra delen är kyrkbyn i Vellinge socken med Vellinge kyrka. Orten är belägen på Söderslätt...

Yta: 316,69 hektar
Invånarantal: 6304, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Vellinge om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Vellinge.

I Vellinge fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Vellinge. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Vellinge som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Skåne.