Takläggare i Veberöd

Annons:

Takläggare i Veberöd - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Veberöd. Sammanlagt finns det 2 olika takfirmor i Veberöd med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Veberöd rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Veberöd samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Veberöd och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Veberöd

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Veberöd som du kan anlita för takläggning av din villa i Veberöd.

Byggtjänst i Veberöd AB
Hövadsv. 21
247 60 Veberöd


Snickare Andersson & Co i Skåne AB
Pallv. 16
247 64 Veberöd


Kostnad för takläggning i Veberöd

Kostnaden och priset på takläggning i Veberöd kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Veberöd. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Veberöd. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Veberöd från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Veberöd

I Veberöd hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Veberöd är en tätort i östra delen av Lunds kommun och kyrkby i Veberöds socken i Skåne, belägen i ett naturskönt område vid Romeleåsens fot och ungefär två mil från Lund. I Veberöd finns Veberöds kyrka, dessutom det två dagligvarubutiker, en ICA Nära-butik samt en COOP Konsum-butik. Andra affärer är en järnaffär, en pappershandel...

Yta: 267,12 hektar
Invånarantal: 4062, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Veberöd om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Veberöd.

I Veberöd fanns det totalt 2 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Veberöd. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Veberöd som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Skåne.