Takläggare i Vallåkra

Annons:

Takläggare i Vallåkra - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Vallåkra. Sammanlagt finns det 3 olika takfirmor i Vallåkra med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Vallåkra rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Vallåkra samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Vallåkra och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Vallåkra

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Vallåkra som du kan anlita för takläggning av din villa i Vallåkra.

CMO Plåt & Bygg
S. Kvistoftav. 240
253 41 Vallåkra


Vallåkra Byggservice
Maglekärrsv. 94
253 41 Vallåkra


Robert Grygier
Örtstigen 8
253 41 Vallåkra


Kostnad för takläggning i Vallåkra

Kostnaden och priset på takläggning i Vallåkra kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Vallåkra. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Vallåkra. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Vallåkra från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Vallåkra

I Vallåkra hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Vallåkra är en tätort i Helsingborgs kommun i Skåne län, belägen vid Rååns dalgång sydost om Helsingborg. Norra Vallåkra räknas av SCB som en separat småort. Vallåkras omgivningar domineras av Rååns dramatiska dalgång, som längs långa sträckor skär sig ner 25-30 meter i den omgivande jordbruksmarken.

Yta: 58,93 hektar
Invånarantal: 642, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Vallåkra om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Vallåkra.

I Vallåkra fanns det totalt 3 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Vallåkra. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Vallåkra som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Skåne.