Takläggare i Trelleborg

Annons:

Takläggare i Trelleborg - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Trelleborg. Sammanlagt finns det 8 olika takfirmor i Trelleborg med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Trelleborg rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Trelleborg samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Trelleborg och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Trelleborg

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Trelleborg som du kan anlita för takläggning av din villa i Trelleborg.

Ronnys Tak & Transport AB
Lyckebovägen
231 93 Trelleborg


Takvård I Skåne AB
Magasinsvägen 12
231 93 Trelleborg


Trelleborgs Byggplåt
Masking. 41
231 66 Trelleborg


Jarta Bygg
Möllareg. 26
231 33 Trelleborg


Lundvallsbygg i Trelleborg AB
Harald Blåtands väg 10
231 68 Trelleborg


Ajdins Transport AB
Albäckafruns v. 2
231 66 Trelleborg


EU-Tak o. Fastighetsservice AB
Tommarpsv. 153
231 66 Trelleborg


Statiba AB
Landsvägen 1477
231 95 Trelleborg


Kostnad för takläggning i Trelleborg

Kostnaden och priset på takläggning i Trelleborg kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Trelleborg. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Trelleborg. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Trelleborg från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Trelleborg

I Trelleborg hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Trelleborg är en centralort i Trelleborgs kommun. Tätorten hade 28290 invånare år 2010. Trelleborg är Sveriges sydligaste stad och ligger på Söderslätt i Skåne. Staden kallas även ofta för Palmstaden, på grund av palmerna som pryder den sydvästra infarten till Trelleborg (läs mer under avsnittet "Stadsbild").

Yta: 1 365,73 hektar
Invånarantal: 28290, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Trelleborg om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Trelleborg.

I Trelleborg fanns det totalt 8 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Trelleborg. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Trelleborg som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Skåne.