Takläggare i Tomelilla

Annons:

Takläggare i Tomelilla - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Tomelilla. Sammanlagt finns det 2 olika takfirmor i Tomelilla med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Tomelilla rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Tomelilla samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Tomelilla och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Tomelilla

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Tomelilla som du kan anlita för takläggning av din villa i Tomelilla.

Magnus Svensson Bygg AB
Övraby Svenshög
273 91 TOMELILLA


Anderssons Byggnads AB
070 - 814 76 23Kostnad för takläggning i Tomelilla

Kostnaden och priset på takläggning i Tomelilla kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Tomelilla. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Tomelilla. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Tomelilla från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Tomelilla

I Tomelilla hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Tomelilla är en tätort och centralort i Tomelilla kommun i Skåne län. Bland sevärdheter i Tomelillabygden märks Christinehofs slott, Bondrumsgården, en välbevarad fyrlängad korsvirkesgård, Brösarps backar, Kronovalls vinslott, Fritiof Nilsson Piratens grav vid Ravlunda kyrka, den årligen återkommande antikmässan i Brösarp, Nostalgicafé the 50's...

Yta: 568,23 hektar
Invånarantal: 6444, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Tomelilla om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Tomelilla.

I Tomelilla fanns det totalt 2 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Tomelilla. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Tomelilla som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Skåne.