Takläggare i Tollarp

Annons:

Takläggare i Tollarp - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Tollarp. Sammanlagt finns det 2 olika takfirmor i Tollarp med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Tollarp rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Tollarp samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Tollarp och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Tollarp

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Tollarp som du kan anlita för takläggning av din villa i Tollarp.

Olarps Vasstak AB
Olarpsv. 41
298 92 Tollarp


Bygg & Skog I Tollarp AB
Skättilljungav. 66
298 33 TOLLARP


Kostnad för takläggning i Tollarp

Kostnaden och priset på takläggning i Tollarp kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Tollarp. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Tollarp. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Tollarp från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Tollarp

I Tollarp hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Tollarp är en tätort i Kristianstads kommun i Skåne län. I södra delen av tätorten ligger kyrkbyn Västra Vram med Västra Vrams kyrka. Strax sydost om tätorten ligger kyrkbyn Östra Vram med Östra Vrams kyrka. Tollarps stationssamhälle, beläget i Västra och Östra Vrams socken utvecklades efter tillkomsten 1881 av Gärds Härads Järnväg (GJ).

Yta: 373,30 hektar
Invånarantal: 3284, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Tollarp om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Tollarp.

I Tollarp fanns det totalt 2 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Tollarp. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Tollarp som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Skåne.