Takläggare i Svedala

Annons:

Takläggare i Svedala - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Svedala. Sammanlagt finns det 2 olika takfirmor i Svedala med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Svedala rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Svedala samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Svedala och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Svedala

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Svedala som du kan anlita för takläggning av din villa i Svedala.

Svedala Bygg
Svarvareg. 4
233 51 Svedala


Taktjänst I Malmö AB
Alg. 19
233 34 SVEDALA


Kostnad för takläggning i Svedala

Kostnaden och priset på takläggning i Svedala kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Svedala. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Svedala. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Svedala från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Svedala

I Svedala hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Svedala är en tätort i Skåne och centralort i Svedala kommun, Skåne län, belägen 18 kilometer sydost om Malmö. Orten är belägen vid Ystadbanan och har en station. Motorvägen E65 passerar Svedala. SommarRocken Svedala är en ideell musikfestival som arrangeras av den ideella musikföreningen Svedala Musikers Unga RockFörening (S.M.U.R.F.)

Yta: 488,81 hektar
Invånarantal: 10627, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Svedala om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Svedala.

I Svedala fanns det totalt 2 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Svedala. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Svedala som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Skåne.