Takläggare i Svalöv

Annons:

Takläggare i Svalöv - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Svalöv. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Svalöv med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Svalöv rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Svalöv samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Svalöv och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Svalöv

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Svalöv som du kan anlita för takläggning av din villa i Svalöv.

Svalövs Takservice AB
Nils Jens v. 8
268 31 SVALÖV


Kostnad för takläggning i Svalöv

Kostnaden och priset på takläggning i Svalöv kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Svalöv. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Svalöv. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Svalöv från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Svalöv

I Svalöv hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Svalöv är en tätort och centralort i Svalövs kommun, belägen vid Söderåsbanan. Svalöv utvecklades som stationssamhälle efter tillkomsten av Malmö-Billesholms Järnväg (MBJ), vilken invigdes 1886. Järnvägen förstatligades år 1896 för att ingå i den statliga Västkustbanan.

Yta: 239,37 hektar
Invånarantal: 3633, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Svalöv om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Svalöv.

I Svalöv fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Svalöv. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Svalöv som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Skåne.