Takläggare i Staffanstorp

Annons:

Takläggare i Staffanstorp - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Staffanstorp. Sammanlagt finns det 5 olika takfirmor i Staffanstorp med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Staffanstorp rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Staffanstorp samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Staffanstorp och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Staffanstorp

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Staffanstorp som du kan anlita för takläggning av din villa i Staffanstorp.

Stångby Plåtslageri
Trollebergs Gård
245 61 STAFFANSTORP


Plåtslagarn Claes Menander
Camps v. 6
245 32 STAFFANSTORP


APSAB Bygg AB
Fabriksv. 4
245 34 STAFFANSTORP


SYDTAK & BYGG
Kopparslagarev. 2
245 35 Staffanstorp


Lunnarpsvägens Man I Beredskap
Lunnarpsv. 150
245 91 Staffanstorp


Kostnad för takläggning i Staffanstorp

Kostnaden och priset på takläggning i Staffanstorp kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Staffanstorp. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Staffanstorp. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Staffanstorp från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Staffanstorp

I Staffanstorp hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Staffanstorp är en tätort i Skåne och centralort i Staffanstorps kommun, Skåne län. Staffanstorp ligger sydost om Lund och nordost om Malmö och har cirka 15 000 invånare. I orten finns Brågarps kyrka som är uppförd under 1100-talet. I maj månad arrangerar Lions Club Staffanstorp den s.k. Bonnamarknade...

Yta: 662,64 hektar
Invånarantal: 14808, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Staffanstorp om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Staffanstorp.

I Staffanstorp fanns det totalt 5 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Staffanstorp. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Staffanstorp som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Skåne.