Takläggare i Skurup

Annons:

Takläggare i Skurup - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Skurup. Sammanlagt finns det 6 olika takfirmor i Skurup med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Skurup rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Skurup samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Skurup och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Skurup

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Skurup som du kan anlita för takläggning av din villa i Skurup.

Mikael Hanssons Byggtjänst I Skurup AB
Skurup 247
274 93 SKURUP


SA Bygg AB
Smedg. 27
274 36 Skurup


Mats Bygg O Fastighetsservice Skurup
Lövgången 1
274 36 Skurup


RARA AB
Pinan 16
274 92 Skurup


L.K:s Tak Skurup
Larsg. 9
274 33 SKURUP


Ekarps Stråtak
Ekarp 928
274 92 Skurup


Kostnad för takläggning i Skurup

Kostnaden och priset på takläggning i Skurup kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Skurup. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Skurup. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Skurup från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Skurup

I Skurup hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Skurup är en tätort och centralort i Skurups kommun i Skåne län. Tätorten är ett typiskt järnvägssamhälle som vuxit fram vid järnvägen mellan Malmö och Ystad under industrialismens barndom. Bebyggelsen består till stor del av enfamiljshus och villor, men har även några områden med flerfamiljshus i 1-4 plan.

Yta: 476,73 hektar
Invånarantal: 7565, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Skurup om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Skurup.

I Skurup fanns det totalt 6 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Skurup. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Skurup som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Skåne.