Takläggare i Skillinge

Annons:

Takläggare i Skillinge - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Skillinge. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Skillinge med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Skillinge rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Skillinge samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Skillinge och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Skillinge

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Skillinge som du kan anlita för takläggning av din villa i Skillinge.

Byggfirma K. Roos
Branteviksv. 9
276 60 SKILLINGE


Kostnad för takläggning i Skillinge

Kostnaden och priset på takläggning i Skillinge kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Skillinge. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Skillinge. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Skillinge från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Skillinge

I Skillinge hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Skillinge är en tätort i Simrishamns kommun i Skåne län, belägen på Österlen. Skillinge har både småbåtshamn och fiskehamn. Skillinge är känt för sitt turistliv under sommaren. I byn finns Skillinge Teater och flera gallerier. Ett känt galleri är Skillinge Mölla som har sina utställningar på påsken.

Yta: 86,72 hektar
Invånarantal: 859, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Skillinge om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Skillinge.

I Skillinge fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Skillinge. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Skillinge som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Skåne.