Takläggare i Sjöbo

Annons:

Takläggare i Sjöbo - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Sjöbo. Sammanlagt finns det 6 olika takfirmor i Sjöbo med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Sjöbo rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Sjöbo samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Sjöbo och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Sjöbo

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Sjöbo som du kan anlita för takläggning av din villa i Sjöbo.

Skånska Tak AB
0416 - 123 81Björkqvist Plåt o. Bygg
Rotg. 21
275 39 SJÖBO


Bonnys Bygg
Österg. 28
275 32 Sjöbo


T P Montageteknik
0416 - 51 14 90Skånska Tak i Sjöbo AB
Riktaregränd 5
275 37 SJÖBOMtarget AB
070 - 547 00 85


Kostnad för takläggning i Sjöbo

Kostnaden och priset på takläggning i Sjöbo kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Sjöbo. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Sjöbo. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Sjöbo från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Sjöbo

I Sjöbo hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Sjöbo är en tätort och centralort i Sjöbo kommun i sydöstra Skåne, cirka 35 kilometer öster om Lund, 25 kilometer norr om Ystad och 45 kilometer väster om Simrishamn. I norra delen av tätorten ligger Södra Åsums kyrka, och Södra Åsums gamla kyrka i kyrkbyn Åsum i Södra Åsums socken.

Yta: 526,71 hektar
Invånarantal: 6724, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Sjöbo om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Sjöbo.

I Sjöbo fanns det totalt 6 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Sjöbo. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Sjöbo som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Skåne.