Takläggare i Simrishamn

Annons:

Takläggare i Simrishamn - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Simrishamn. Sammanlagt finns det 2 olika takfirmor i Simrishamn med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Simrishamn rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Simrishamn samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Simrishamn och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Simrishamn

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Simrishamn som du kan anlita för takläggning av din villa i Simrishamn.

Icopal Entreprenad AB
Havreg. 21
272 37 Simrishamn


Barrborns Plåt AB
Fuxg. 6
272 37 Simrishamn


Kostnad för takläggning i Simrishamn

Kostnaden och priset på takläggning i Simrishamn kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Simrishamn. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Simrishamn. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Simrishamn från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Simrishamn

I Simrishamn hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Simrishamn är en tätort på Österlen i Skåne och centralort i Simrishamns kommun, Skåne län. Staden har tidigare levt väldigt mycket på fisket och rederinäringen. Under flera perioder fram till 1980-talet hade Simrishamn Sveriges största fiskeflotta och var en av Östersjöns största fiskehamnar.

Yta: 449,06 hektar
Invånarantal: 6527, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Simrishamn om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Simrishamn.

I Simrishamn fanns det totalt 2 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Simrishamn. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Simrishamn som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Skåne.