Takläggare i Råå

Annons:

Takläggare i Råå - erfarna, duktiga och pålitliga takläggare som du kan anlita för att utföra takläggning på ditt hus i Råå. Sammanlagt finns det 1 olika takfirmor i Råå med erfarna takläggare som kan hjälpa dig med att lägga och renovera tak på ditt hus. För att du ska få bästa pris på takläggning i Råå rekommenderar vi att du både pratar med grannarna i Råå samt kontaktar flera olika takläggar och takfirmor i Råå och ber om offerter för takläggning av ditt hus.
Annons:

Takläggare i Råå

Nedan ser du vår lista över alla takläggare i Råå som du kan anlita för takläggning av din villa i Råå.

Scanlight System AB
Kustg. 64
252 70 Råå


Kostnad för takläggning i Råå

Kostnaden och priset på takläggning i Råå kan variera en hel del beroende på vilken takläggare du väljer samt förutsättningarna som gäller när just ditt hus ska renovera eller byta tak i Råå. Vilket tak du väljer påverkar så klart också kostanden för takläggningen samt efterfrågan på takläggare i Råå. Vi rekommenderar att du tar kontakt med flera olika takläggare i Råå från listan ovanför och ber om offerter på takläggning av ert hus.
Annons:

Takläggarfakta om Råå

I Råå hittar man minst en takfirma eller byggföretag som arbetar med tak och takläggning, medan finns en del fakta om orten som dom är verksamma:

Råå är ett fiskeläge i södra Helsingborg. Vid Råå mynnar Råån. Ortens namn skrevs 1521 (aff) Raa och har fått sitt namn efter Råån. Åns namn kommer av forndanska ra 'stång, gränsmärke'. Råån är gräns mellan två härad på en lång sträcka. På Råå finns flera gamla företag. Bland de äldsta som kan nämnas är Holms varv, E&B Petterssons Plåtslageri...

Yta:
Invånarantal: 3047, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Råå om det är så att du vill veta mer om andra saker än just tak och takläggning i Råå.

I Råå fanns det totalt 1 olika takläggare att välja mellan när du vill få hjälp med tak och takläggning i Råå. Skulle det vara så att du inte hittar någon takfirma eller takläggare i Råå som du vill anlita kan du leta vidare i andra orter i Skåne.